085-1054105 bel ons gratis

Hoe kunt u het beste vlekken verwijderen uit natuursteen?

Vlekken verwijderen uit natuursteen

Heeft u een prachtige natuurstenen vloer? Dan wilt u die natuurlijk zo lang mogelijk mooi egaal houden. Een grote vlek kan flink wat roet in het eten gooien. Maakt u zich echter geen zorgen, het is goed mogelijk om natuursteen te behandelen. Er zijn namelijk speciale methodes om vlekken uit natuursteen te verwijderen. Wij van Natuursteen Behandelen zijn hier expert in, en vertellen u graag meer over onze werkzaamheden. Ook geven we een aantal handige tips om vlekken in natuursteen te voorkomen.

Afslijpen en kristalliseren

Het proces dat wij van Natuursteen Behandelen gebruiken om vlekken uit natuursteen vloeren te verwijderen, is een traditionele Spaanse methode. We beginnen met het slijpen of schuren van het steen. Hiermee worden de vlekken uit het gesteente verwijderd. Vervolgens passen we het unieke Spaanse kristallisatieproces toe. Dit kristallisatieproces beschermd het natuursteen tegen toekomstige vlekken en krassen. U geniet zo dus jarenlang van een prachtige vlek- en krasvrije natuurstenen vloer. Door deze techniek verdwijnen ook de eventuele oneffenheden tussen de stenen, en krijgt de vloer een stralende glans en een prachtige uitstraling.

vlekken verwijderen uit natuursteen

Gebruik de juiste reiniging

Wilt u er in de toekomst voor zorgen dat er geen vlekken meer op de vloer komen? Zorg er dan voor dat u vocht altijd snel van de vloer verwijderd. Dit trekt namelijk in het gesteente, wat vlekken als gevolg kan hebben. Ook is het belangrijk om de vloer goed te reinigen. Dit is relatief eenvoudig. U hoeft het enkel te stofzuigen en te dweilen. Let er wel op dat u geen sterke schoonmaakmiddelen gebruikt. Het beste middel om op een natuursteen vloer te gebruiken is een reinigingsproduct speciaal voor natuursteen vloeren. Vermijd tijdens de schoonmaak het gebruik van te veel water. Ook dit kan namelijk in de vloer trekken.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk is het voorkomen van vlekken in uw natuursteen vloer beter dan het genezen. Gelukkig hoeft u geen beschadigingen of vlekken in uw vloer te hebben om hem door ons te laten behandelen. Wij van Natuursteen Behandelen komen namelijk graag bij u langs om uw natuursteen vloer de kristallisatie behandeling te geven. Hiermee geniet u gegarandeerd nog jaren van uw prachtige natuursteen vloer, en voorkomt u lelijke vlekken of krassen.

Schakel Natuursteen Behandelen in!

Wilt u de specialisten van Natuursteen Behandelen inschakelen vlekken te verwijderen uit uw natuursteen vloer, of om deze uit voorzorg te laten behandelen met onze speciale technieken? Neem dan gerust contact met ons op! Maak een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel 085-1054105 of stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij gaan graag aan de slag om vlekken te verwijderen uit uw natuurstenen vloer!