085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen in Amsterdam behandelen

Bent u in Amsterdam op zoek naar een ervaren specialist die natuursteen kan behandelen? Schakel dan Natuursteen Behandelen in. De natuursteen vloeren van zowel bedrijven als particulieren komen wij graag vakkundig kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Maar ook uw wand(tegels) en aanrecht ligt bij ons in de juiste handen. Wij bieden oplossingen voor allerhande vloeren, waaronder die van marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen. Kortom, schakel uw complete partner op het gebied van natuursteen vloeren in Amsterdam in!

Ontdek onze aanpak als familiebedrijf in natuursteen

Ons familiebedrijf is al ruim dertig jaar geleden begonnen met het behandelen van natuursteen. Of het nou nodig is uw vloer of wandtegels van marmer, natuursteen, travertin, graniet, Belgisch of Chinees hardsteen te komen afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren, wij passen altijd de juiste werkwijze en de beste middelen toe. Omdat wij alle vloeren van natuursteen ook na onze behandelingen in optimale staat willen houden, geven wij u graag advies over de schoonmaak ervan en het onderhoud. Is er een renovatie, reparatie of ander herstel nodig? Ook dan komen wij graag naar Amsterdam voor uw vloeren, wandtegels, vensterbank, badkamer of aanrecht.

natuursteen onderhoud rotterdam

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Zo gaan wij te werk bij een renovatie of reparatie

  Onze aanpak verschilt op verschillende punten met die van andere bedrijven die natuursteen behandelen. Schakelt u ons in voor het behandelen van of het onderhoud aan uw natuursteen vloeren in Amsterdam? Dan sturen we u eerst een heldere en vrijblijvende offerte toe aan de hand van foto’s van uw vloeren, wand, vensterbank of aanrecht van natuursteen, granito, marmer, travertin of Belgisch of Chinees hardsteen. Ook komen we graag bij u langs om een proefstukje van uw vloer in Amsterdam te behandelen. Zo ziet u direct het effect en berekenen we de exacte prijs voor u. Gaat u akkoord met onze werkwijze en offerte? Dan gaan we direct aan de slag met het kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten of impregneren van uw vloer.

  Schakel ons in om uw vloeren te behandelen in Amsterdam

  Wist u al dat wij natuursteen vloeren niet alleen in Amsterdam, maar in heel Nederland van passend onderhoud en geschikte behandelingen voorzien? Kies ook voor onze bewezen aanpak. Uw meubilair hoeft hiervoor niet verplaatst te worden. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Kortom, bel naar 085 105 4 105 of stuur een mail naar info@natuursteen-behandelen.nl en laat ons uw vloeren in Amsterdam perfect schuren, afslijpen, kristalliseren, impregneren of polijsten.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.