085-1054105 bel ons gratis

Professioneel reinigen, onderhouden en polijsten van uw basalt vloer

Voor het professioneel reinigen, onderhoud en polijsten van uw basalt vloer gaat u uiteraard naar Natuursteen Behandelen. Harde natuursteensoorten, zoals basalt, zijn materialen die zich uitstekend lenen voor een prachtige vloer. Een basalt vloer oogt zeer natuurlijk en is comfortabel in gebruik. Een basalt vloer behoeft in principe weinig onderhoud. Toch is een basalt vloer reinigen soms nodig. En bij onderhoud kunt u ook denken aan het polijsten van de basalt vloer. Een basalt vloer reinigen en onderhouden is een specialiteit van ons. Dus is uw vloer aan een opknapbeurt toe? De professionals van Natuursteen Behandelen reinigen of polijsten uw basalt vloer vakkundig. Onderstaand leest u er meer over. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld voor een gratis proefstuk reinigen.

Uw basalt vloer laten reinigen

Voor een langere levensduur is uw basalt vloer reinigen zo nu en dan noodzakelijk. Dat kunnen wij voor u doen. Wij raden u af om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een emmer sop en een schrobber. En houdt de hogedrukreiniger zeker uit de buurt. In beide gevallen loopt u het risico op beschadiging van uw vloer. Neem dat risico niet en laat uw basalt vloer reinigen en onderhouden door Natuursteen Behandelen. Dat is al ruim 30 jaar ons vak! En een basalt vloer polijsten bij wijze van perfecte afwerking kunt u ook aan ons overlaten.

basalt vloer onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Basalt vloer polijsten en impregneren

  Voor het onderhoud kunt ervoor kiezen om uw basalt vloer te laten polijsten en impregneren. Dan bent u verzekerd van een blijvend mooi resultaat. Met het polijsten van uw basalt vloer kiest u voor een zeer verfijnde afwerking en met impregneren van uw basalt vloer kiest voor een langdurige bescherming. Door dergelijk onderhoud oogt uw basalt vloer weer als nieuw.

  Basalt vloer onderhoud voor blijvend mooi resultaat

  U wilt uw vloer natuurlijk zo lang mogelijk mooi en netjes houden. Daarom adviseren wij u om bij wijze van onderhoud uw basalt vloer na het reinigen ook te laten polijsten. Dat adviseren we u ook als u een andere natuursteensoort heeft, zoals marmer, travertin, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Is uw vloer door intensief gebruik dof geworden of zijn er lichte krasjes ontstaan? Wij voorzien de vloer graag van een vakkundige behandeling, zodat deze weer oogt en aanvoelt als nieuw. Door het polijsten van uw basalt vloer verdwijnen alle oneffenheden. Veel particulieren en bedrijven in Nederland kiezen daarom voor onderhoud van hun basalt vloer door Natuursteen Behandelen.

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het reinigen, onderhouden en polijsten van hun basalt vloer. Wij werken door heel Nederland. Neem contact met ons op via het invulformulier op deze website of op door te bellen naar 085 105 41 05 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Een basalt vloer reinigen en polijsten laat u natuurlijk doen door de specialisten van Natuursteen Behandelen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.