085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen behandelingen door Natuursteen Behandelen in Bergen

Heeft u een woning in Bergen met prachtige natuursteen vloeren? Dan is het belangrijk dat u deze natuursteen vloeren laat behandelen door een echte specialist. Zo’n specialist is Natuursteen Behandelen. Wij zorgen voor de juiste reiniging, renovatie of reparatie van uw natuursteen vloeren, tegels, badkamer of vensterbank. Wij gebruiken speciale materialen en technieken zoals afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren of impregneren om uw natuursteen nog mooier te maken. Neem snel contact met ons op vanuit Bergen voor meer informatie over de mogelijkheden.

De juiste technieken en materialen

Marmer is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in Spanje. In Spanje wonen de grootmeesters op het gebied van natuursteen en marmer en zij hebben ons de fijne kneepjes van het vak geleerd. Met de juiste technieken kunnen wij uw marmer, travertin, graniet, Belgisch of Chinees hardsteen vloeren op de juiste manier behandelen. Technieken die wij tijdens de reiniging en reparatie van natuursteen veel gebruiken zijn afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren. Op deze manier zal uw natuursteen weer glanzen als nooit tevoren.

Natuursteen vloeren onderhoud Naarden

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Onze werkwijze in Bergen

  Wat kunt u verwachten wanneer u een offerteaanvraag bij ons doet? Een offerte wordt bij ons opgemaakt op basis van telefonische informatie en foto’s die u naar ons opstuurt. Wanneer u dit goed vindt, komen wij vrijblijvend bij u langs om een stukje van uw natuursteen te reinigen of te repareren. Wanneer het resultaat u bevalt, kunnen wij een exacte prijs voor u opmaken en direct aan het werk gaan om uw natuursteen vloeren, badkamer, vensterbank of tegels te behandelen.

  De voordelen die wij bieden

  Wilt u in Bergen onze vakmensen inschakelen? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Stofvrije werkwijze
  • Landelijk opererend
  • Een gratis proefstuk op locatie
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
  • Al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Wilt u advies op het gebied van onderhoud van uw natuursteen vloer of badkamer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen vanuit Bergen. Wij geven u dan graag een aantal tips op maat.

  Bel of mail voor een natuursteen behandeling in Bergen

  Wenst u in Bergen ook de hulp van onze professionals? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor de reiniging, renovatie of reparatie van uw natuursteen vloeren in Bergen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.