085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen vloeren vakkundig behandelen in Blaricum

Neem contact op met Natuursteen Behandelen, als het tijd is uw natuursteen te laten behandelen in Blaricum. Beschikt u als bedrijf of particulier over vloeren van travertin, granito, marmer of Chinees of Belgisch hardsteen? Wij kunnen alle natuursteen vloeren vakkundig kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Desgewenst verrichten wij direct behandelingen aan uw wand(tegels), vensterbank en aanrecht. Laat ons weten wanneer wij uw natuursteen vloeren mogen behandelen in Blaricum.

Schakel ons familiebedrijf in natuursteen in

Ons familiebedrijf is al ruim 30 jaar in te schakelen voor het behandelen van natuursteen. Wij hebben daardoor enorm veel ervaring in het afslijpen, schuren, impregneren, kristalliseren en polijsten van vloeren en wandtegels van natuursteen, graniet, marmer, travertin, Chinees of Belgisch hardsteen. Kies ook voor onze kwalitatieve middelen en bewezen technieken. Nadat wij onze behandelingen bij u in Blaricum hebben verricht, voorzien wij u graag van advies over de schoonmaak van uw vloeren en het onderhoud. Volg dit advies op en uw vloeren blijven langdurig mooi en kwalitatief. Is een reparatie, renovatie of ander herstel aan uw vloeren, wandtegels, aanrecht, vensterbank of badkamer nodig? Laat ons deze dan vakkundig behandelen.

natuursteen onderhoud oegstgeest

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Kies voor onze aanpak bij een reparatie of renovatie

  Als u ons inschakelt om uw natuursteen te behandelen, werken wij iets anders dan de meeste bedrijven. Wilt u dat wij uw vensterbank, wand, aanrecht of vloeren van natuursteen, marmer, travertin, granito of Belgisch of Chinees hardsteen komen behandelen? Dan ontvangt u eerst een offerte van ons naar aanleiding van uw foto’s. Vervolgens komen wij bij u langs in Blaricum om een proefstukje van uw vloer te behandelen. Hebben deze kleine behandelingen tot het gewenste resultaat geleid? En gaat u akkoord met de totale prijs voor het onderhoud? Laat ons dan direct beginnen met afslijpen, schuren, polijsten, kristalliseren of impregneren van uw vloer in Blaricum.

  Nodig ons uit in Blaricum om uw vloeren te behandelen

  Wist u al dat uw meubels in Blaricum gewoon kunnen blijven staan als wij uw natuursteen vloeren behandelen? En zodra wij klaar zijn met het onderhoud, ontvangt u maar liefst 100% tevredenheidsgarantie op onze behandelingen. Tot slot zijn wij in te schakelen in heel Nederland. Heeft u interesse in onze diensten? Bel direct naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist die uw vloeren in Blaricum vakkundig kan afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.