085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen Onderhoud door Natuursteen Behandelen in Heemstede

Woont u in de omgeving van Heemstede en bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig uw natuursteen kan behandelen? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen, de specialist in natuursteen behandelingen. Bedrijven en particulieren komen bij ons terecht wanneer zij behoefte hebben aan een reiniging, renovatie of reparatie van hun natuursteen vloeren, badkamer, vensterbank of tegels. Wilt u meer weten over hoe wij uw natuursteen afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak vanuit Heemstede.

De behandeling van marmer, graniet en travertin vloeren

De vakmensen die bij ons familiebedrijf werken hebben de kneepjes van het vak geleerd van de echte grootmeesters op het gebied van marmer in Spanje. De technieken ziet u terugkomen tijdens de reiniging, reparatie of renovatie van uw vloeren in Heemstede. Wij kunnen bijvoorbeeld uw vloeren, vensterbank of badkamertegels afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren. Door de juiste technieken en materialen te gebruiken, zullen uw marmer, travertin, graniet, Belgisch en Chinees hardsteen vloeren er weer uitzien als nieuw!

travertin onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Onze werkwijze in Heemstede

  Bent u benieuwd geworden naar de prijzen die wij hanteren? Vraag dan een offerte bij ons aan. De offerte wordt dan opgesteld op basis van de informatie die u telefonisch doorgeeft en foto’s. Wanneer u dat wenst, kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om een stukje van uw vloer te behandelen. Bent u tevreden met het resultaat? Dan maken wij op locatie een exacte prijs voor u op en gaan wij direct aan de slag. Wat zijn uw wensen in Heemstede wat betreft uw natuursteen vensterbank, tegels, aanrecht of vloeren? Wij horen het graag van u.

  Vakkundige renovatie, reparatie en reiniging van natuursteen vloeren

  Wilt u ook hulp van onze vakmensen bij de reiniging of renovatie van uw natuursteen? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Stofvrije werkwijze
  • Landelijk opererend
  • Een gratis proefstuk op locatie
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
  • Al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Benader ons direct voor meer informatie over onze aanpak in Heemstede.

  Bel of mail voor een natuursteen behandeling in Heemstede

  Wenst u ook onze professionals in te schakelen voor natuursteen onderhoud? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan graag met een grondige reiniging, renovatie of reparatie in Heemstede.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.