085-1054105 bel ons gratis

Hulp bij leisteen kristalliseren

Leisteen kristalliseren door Natuursteen Behandelen

Heeft u graag een leisteen vloer zonder vlekken of doffe plekken in huis? Dat is mogelijk door het leisteen te kristalliseren. De kristallisatie van natuursteen zorgt namelijk voor een egale glans en een bescherming van binnenuit. De kristallen worden niet op de steen aangebracht, maar in de steen zelf. Het resultaat hiervan is verbazingwekkend! Wilt u uw leisteen vloer laten kristalliseren? De experts van Natuursteen Behandelen doen dit graag voor u. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt kristalliseren?

Leisteen kristalliseren kunt u het beste overlaten aan een professional. Wij bezitten zowel de techniek als de apparatuur om uw leisteen vloer op de juiste manier te kristalliseren. Dit doen we als volgt:

 • We verwarmen de vloer door een lichte, constante wrijving, waardoor de structuur van het leisteen zachter wordt en de poriën van het gesteente openen.
 • De kristallen van het kristalmiddel worden door het leisteen opgenomen en de vloer koelt af.
 • Tijdens het afkoelen sluit de steen en wordt hij weer ondoordringbaar hard.
 • Uw leisteen vloer is nu volledig water- en vuilbestendig en bezig een prachtige glans van binnenuit.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Waarom kristalliseren?

  Door uw leisteen vloer te kristalliseren, kunt u een dof geworden vloer weer glanzend laten maken. Kristalliseren maakt namelijk zeer ondiepe krasjes onzichtbaar, waardoor uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Daarnaast is kristalliseren stukken goedkoper dan schuren en polijsten. Daarom wordt kristalliseren ook wel als een kostenbesparend alternatief gezien voor het slijpen en polijsten van natuursteen, waarmee u ook een doffe vloer weer glanzend kunt maken.

  Voordelen kristalliseren

  Het grote voordeel van leisteen kristalliseren is dat u de glans van het oppervlak kunt herstellen, waardoor het leisteen er weer als nieuw uitziet. Leisteen kan door gebruik en slijtage na verloop van tijd zijn oorspronkelijke glans verliezen. Kristalliseren helpt dan. Daarnaast is het gevormde kristaloppervlak meestal harder en beter bestand tegen slijtage, waardoor uw leisteen vloer langer meegaat. En omdat kristalliseren resulteert in een gladder en egaler oppervlak waar vuil minder snel in de poriën kan binnendringen, is een leisteen vloer na kristalliseren ook nog eens heel eenvoudig in onderhoud.

  leisteen vloeren onderhoud

  Voorbeelden van onze projecten

  Afspraak maken voor leisteen kristalliseren

  Wilt u hulp bij leisteen kristalliseren? Natuursteen Behandelen staat voor u klaar! Bel naar 085 – 105 4 105, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of vul het contactformulier op de website in. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat dit ons dan weten. Wij helpen u uiteraard graag verder.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.