085-1054105 bel ons gratis

Laat uw marmer schuren

Laat uw marmer schuren en herstel de glans van uw kostbare oppervlak

Marmer is een van de meest elegante en tijdloze materialen die wordt gebruikt in huizen en gebouwen over de hele wereld. Maar helaas kan zelfs marmer na verloop van tijd zijn glans verliezen door slijtage, krassen of andere schade. Dit is nauwelijks te voorkomen, maar gelukkig wel op te lossen. Namelijk door uw marmer te laten schuren. Laat uw marmer schuren en blaas het marmer in uw huis een nieuw leven in. Geloof ons, uw marmer zal schitteren als nooit tevoren. Natuursteen Behandelen vertelt u graag meer over de voordelen van marmer laten schuren.

Voordelen marmer schuren

Marmer is prachtig, maar het is ook gevoelig voor krassen en slijtage, vooral op veelgebruikte oppervlakken zoals vloeren, aanrechtbladen en trappen. Na verloop van tijd kunnen deze oppervlakken dof en beschadigd lijken. Marmer schuren is een hersteltechniek die u dan de volgende voordelen biedt:

 • Herstel van de glans: Tijdens het schuren van het marmer worden de bovenste lagen van het marmer, inclusief eventuele krassen en vlekken, verwijderd. Hierdoor komt de natuurlijke glans van het marmer weer naar voren.
 • Verwijdering van oneffenheden: Ook kleine oneffenheden, zoals putjes en deukjes, kunnen het uiterlijk van uw marmer bederven. Schuren egaliseert het oppervlak en maakt het weer glad.
 • Weer een vloer als nieuw: Door uw marmer te laten schuren, lijkt het alsof u gloednieuw marmer in uw huis heeft.
 • Langdurig resultaat: Wanneer u uw marmer laat schuren door Natuursteen Behandelen, levert dit een langdurig resultaat op. Uw marmer blijft er nog vele jaren mooi uitzien, waardoor u er nog lang van kunt genieten.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Werkwijze marmer schuren

  Bij Natuursteen Behandelen gebruiken we een unieke, Spaanse methode voor het marmer schuren. Hiermee kunnen we elk oppervlak van marmer perfect renoveren. We beginnen altijd met het zeer zorgvuldig schuren van het marmer. Daarna gaat er een speciaal impregneermiddel de steen in. Dit middel zet uit, waardoor vuil niet meer kan doordringen in de toplaag en vlekken voorgoed tot het verleden behoren. Na het schuren heeft het marmer een lichtgevend, glanzend effect. Het marmer ziet er weer uit als nieuw én het is beter beschermd, zodat er niet snel weer krassen of doffe plekken op het marmer zullen ontstaan.

  vergeeld marmer wit maken

  Voorbeelden van onze projecten

  Wilt u uw marmer laten schuren?

  Door uw marmer te laten schuren kunt u nog heel erg lang van het prachtige marmer genieten. Onze schuurwerkzaamheden nemen zelfs de oneffenheden tussen de stenen weg, waardoor uw marmeren oppervlak weer één mooi geheel wordt. Gun uw marmer de uitstraling die het verdient en laat uw marmer schuren. Bel naar 085 105 41 05, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of vul het contactformulier op de website in.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.