085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen vloeren laten behandelen in Laren

Laat in Laren uw vloer of wand van natuursteen vakkundig behandelen door de ervaren vakmensen van Natuursteen Behandelen. Schuren, polijsten, afslijpen, impregneren, kristalliseren: dit alles verstaan wij onder natuursteen behandelen. Alle behandelingen die wij aanbieden, gelden niet alleen voor vloeren, maar ook voor uw vensterbank, aanrecht en wand (tegels). Is uw element van natuursteen, travertin, granito, marmer of Chinees of Belgisch hardsteen beschadigd? Laat ons deze dan renoveren, repareren of behandelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen in Laren.

Maak kennis met ons familiebedrijf in natuursteen

Al ruim 30 jaar zet ons familiebedrijf zich in voor het behandelen van natuursteen. Uw wandtegels of vloeren van natuursteen, travertin, marmer, graniet, Chinees of Belgisch hardsteen behandelen we uiteraard met alleen de meest kwalitatieve middelen en volgens bewezen technieken. Zit het schuren, afslijpen, impregneren, kristalliseren of polijsten erop in Laren? Dan ontvangt u na deze behandelingen advies van ons, zodat u de schoonmaak en het onderhoud van uw vloeren perfect kunt volbrengen voortaan. Zo blijven uw vloeren langer mooi. Wij zijn in Laren uiteraard ook in te schakelen voor een reparatie, renovatie of ander groot herstel aan uw vloeren, wandtegels, vensterbank, aanrecht of badkamer.

travertin onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Zo plannen wij een reparatie of renovatie

  Is het nodig uw vensterbank, wand(tegels), aanrecht of vloeren van natuursteen, marmer, granito, travertin of Belgisch of Chinees hardsteen te repareren of renoveren? Stuur ons dan wat foto’s toe van de situatie. Dan stellen aan de hand daarvan een offerte op. Komen wij vervolgens bij u langs in Laren voor de behandelingen? Laat ons dan eerst een proefstukje van uw vloer behandelen. Zo ziet u wat het resultaat is. Ook kunnen wij op uw locatie de exacte prijs opstellen. Na uw akkoord gaan we direct aan de slag met het onderhoud. Met prachtige natuursteen vloeren als gevolg. Kortom, laat ons ook uw vloer schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren of impregneren!

  Laat ons in Laren uw vloeren behandelen

  Fijn om te weten, is dat uw meubels in Laren niet verplaatst hoeven te worden, als wij uw natuursteen vloeren behandelen. En op ons onderhoud ontvangt u maar liefst 100% tevredenheidsgarantie. Een laatste voordeel dat we hier willen benoemen, is dat wij al onze behandelingen voor natuursteen in heel Nederland verrichten. Dit maakt van ons uw complete partner als het gaat om natuursteen. Bel naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij rijden graag naar Laren om daar uw natuursteen vloeren te komen afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren!

  

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.