085-1054105 bel ons gratis

Laat uw vloer onderhouden door Natuursteen Behandelen in Naarden

Heeft u in Naarden prachtige natuursteen vloeren? Maar zoekt u een bedrijf dat voor het juiste natuursteen onderhoud kan zorgen? Kies dan voor de diensten van Natuursteen Behandelen. Al jaren zijn wij specialist op het gebied van natuursteen behandelingen. Particulieren en bedrijven schakelen ons in om hun marmer, travertin, graniet of Belgisch hardsteen vloeren op de juist manier te behandelen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw vloer, tegels, badkamer of vensterbank afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren of impregneren voor een prachtig resultaat. Neem snel contact op vanuit Naarden voor meer informatie over de mogelijkheden.

Een familiebedrijf met vakmanschap

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en vindt zijn oorsprong in Spanje. Wij hebben de kneepjes van het vak geleerd van de Spaanse grootmeesters op het gebied van marmer. Komen wij bij u een reiniging of reparatie uitvoeren? Dan zult u de technieken die wij geleerd hebben terugzien. Wij kunnen uw vloeren bijvoorbeeld afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten, repareren en impregneren. Door de juiste aanpak zullen uw marmer, travertin, graniet, Belgisch of Chinees hardsteen vloeren weer glanzen als vanouds!

natuursteen onderhoud rotterdam

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Kies voor onze werkwijze in Naarden

  Welke prijzen hanteren wij voor onze diensten? Voor een prijsberekening op maat kunt u een offerte bij ons opvragen. Deze offerte wordt op basis van telefonische informatie en foto’s opgemaakt. Vervolgens kunnen wij bij u langskomen om een stukje van uw vloer te behandelen. Wanneer het resultaat u bevalt, maken wij op locatie in Naarden een exacte prijs voor u op. Bij een akkoord zullen wij direct aan de slag gaan en uw vloeren, badkamer, vensterbank of tegels grondig aanpakken.

  Profiteer van deze voordelen

  Wenst u ook een grondige reiniging of reparatie van uw natuursteen? Schakel onze vakmensen in en profiteer van de volgende voordelen:

  • Stofvrije werkwijze
  • Landelijk opererend
  • Een gratis proefstuk op locatie
  • Een 100% tevredenheidsgarantie
  • Al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

  Neem snel contact met ons op vanuit Naarden voor meer informatie over onze diensten. Natuurlijk horen wij ook graag wat uw wensen zijn op het gebied van natuursteen onderhoud.

  Wij helpen u met een natuursteen behandeling in Naarden

  Wilt u ook onze vakmensen inschakelen voor natuursteen onderhoud? Bel ons dan vanuit Naarden via 085 105 4 105, mail naar info@natuursteen-behandelen.nl of vul het online contactformulier in. U kunt dan op onze hulp rekenen tijdens de reiniging, renovatie of reparatie van uw natuursteen vloeren in Naarden.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.