085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen met de hand polijsten

Natuursteen onderhouden

Iedereen weet hoe mooi natuursteen is. Het is ook bekend dat natuursteen goed onderhouden moet worden. Dit kan gedaan worden door het bijvoorbeeld met de hand te polijsten. Maar wat zijn de voor- en nadelen van het polijsten en moet u dit zelf doen of overlaten aan een expert van Natuursteen Behandelen? Wij vertellen het u in dit blog.

Polijsten laten doen door experts

Wanneer uw natuursteen vloer toe is aan onderhoud, raden wij aan om het polijsten over te laten aan de experts van Natuursteen Behandelen. Dankzij de zeer verfijnde afwerking kunt u jaren genieten van deze mooie vloer. Schakel onze experts in om zeker te zijn van een prachtig eindresultaat. Zij weten welke technieken en gereedschappen zij moeten gebruiken om het resultaat te bereiken dat u voor ogen heeft. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van natuutsteen vloeren, aanrechtbladen, vensterbanken en badkamers.

Polijsten uit handen geven

Misschien vraagt u zich af waarom u het polijsten van uw natuursteen uit handen moet geven? Wij vertellen het u graag. Om uw vloer zo mooi en kwalitatief mogelijk te houden is het belangrijk dat u niet zelf aan de slag gaat. De kans op fouten is namelijk erg groot tijdens het polijsten. Denk hierbij aan een oneven effect, een minder mooi eindresultaat en het kost u daarnaast veel tijd om deze taak uit te voeren.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Waarom polijsten van natuursteen

  Het polijsten van uw natuursteen is belangrijk. Maar waarom moet dit dan uitgevoerd worden en voor welke type natuustenen is dit geschikt? Natuursteen Behandelen kan de volgende soorten natuursteen polijsten: marmer, kalksteen, travertin, Belgische hardsteen en Chinees hardsteen. Is uw vloer intensief gebruikt en ziet u krassen ontstaan? Wacht dan niet langer. Onze experts behandelen uw vloer deskundig en laten uw vloer er als nieuw uitzien. Wij verwijderen alle oneffenheden. Als resultaat heeft u een glanzende en krasloze vloer.

  Kies de glans die u wil

  Wist u dat veel particulieren en bedrijven in Nederland u al voor zijn geweest? In welke mate wij uw vloer laten glanzen mag u helemaal zelf bepalen. Heeft u liever een mat eindresultaat? Ook dit is mogelijk! Kiest u voor hoogglans of licht glanzend? Nodig ons uit om een klein stukje vloer alvast te behandelen, zo kunt u het resultaat op uw natuursteen vloer zien.

  natuursteen met de hand polijsten

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact met Natuursteen Behandelen

  Mocht u graag uw vloeren willen laten polijsten, dan laat u dit aan de experts van Natuursteen Behandelen over! Zelf natuursteen met de hand polijsten raden wij dus niet aan! Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons gerust bellen op
  085 – 105 4 105
  of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.