085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen Behandelen voor onderhoud in Arnhem

Woont u in Arnhem en heeft u een prachtige vloer van natuursteen in uw woning of bedrijfspand liggen? Schakel dan Natuursteen Behandelen in om uw vloer voor u te onderhouden. Zowel particulieren als ondernemers uit Arnhem kunnen bij ons terecht om hun natuursteenvloer te laten kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw natuursteen? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Hoogwaardig natuursteen onderhoud in Arnhem

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud van natuursteen en bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud van allerlei verschillende natuursteen vloeren. Hierbij kunt u denken aan marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen. Wij bieden voor iedere vloer in Arnhem de juiste oplossing, zodat deze weer gaat stralen. Daarnaast voorzien wij u ook graag van passend advies over de schoonmaak en het onderhoud van uw natuursteen vloer in Arnhem. Ook voor het onderhoud van uw wandtegels, vensterbank, badkamer of aanrecht van natuursteen kunt u overigens bij ons terecht.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud arnhem  Renovatie, reparatie of ander herstel aan uw natuursteen vloer

  Is er naast het reguliere onderhoud ook een renovatie, reparatie of ander herstel nodig aan uw natuursteen vloer in Arnhem? Ook dan staat Natuursteen Behandelen voor u klaar! Wij gaan dan als volgt te werk:

  • Naar aanleiding van de foto’s die u ons toestuurt van uw natuursteen, ontvangt u van ons een heldere en vrijblijvende offerte
  • Vervolgens komen wij bij u langs in Arnhem om een proefstukje te behandelen van uw natuursteen
  • Bent u tevreden over ons werk? Dan gaan wij voor u aan de slag om uw natuursteen vloer te kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren!

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Wilt u graag meer weten, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderhoud van uw natuursteen in Arnhem? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook bellen naar: 085-1054105 of mailen naar: info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen gaat graag voor u aan de slag met uw natuursteen onderhoud in Arnhem!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.