085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen vloer onderhouden door Natuursteen Behandelen

Heeft u een natuursteen vloer in Breda in uw woning? Dan weet u waarschijnlijk ook dat deze vloer met enige regelmaat moet onderhouden. Want alleen met natuursteen onderhoud gaat uw vloer het langst mee en blijft hij een leven lang mooi. Deskundig natuursteen onderhoud in Breda kunt u laten uitvoeren door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Wij zijn de experts in het kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren van uw natuursteen vloer. Dat doen wij bij bedrijven en particulieren. Hieronder leest u meer over onze werkzaamheden bij natuursteenonderhoud in Breda en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderhoud van uw natuursteen producten

Natuursteen Behandelen is een echt familiebedrijf. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in natuursteen onderhoud. Van elke natuursteen soort weten wij wat nodig is om het in de beste conditie te brengen en te houden. Of dat nu gaat om marmer, granito, travertin of Chinees en Belgisch hardsteen. Elk type natuursteen heeft zo zijn eigen aanpak in behandeling nodig. Maar wij doen meer dan alleen natuursteen onderhoud in Breda. Wij zijn ook uw specialist in maatwerk advies bij schoonmaakwerkzaamheden van uw natuursteen vloer. Dat geldt ook voor het behandelen en onderhouden van uw natuursteen wandtegels, vensterbanken, badkamervloer of aanrechtbladen van natuursteen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud breda voor-na beeld  Natuursteen renoveren in Breda

  Wij zijn u graag van dienst met onze kennis en expertise van natuursteen onderhoud in Breda. Is er naast het gebruikelijke onderhoud ook reparatie, renovatie of herstel nodig aan uw vloer? Neem ook dan contact op met de echte specialist! Onze werkwijze is hierbij als volgt:

  • Stuur ons foto’s van uw natuursteen vloer en u krijgt van ons een geheel vrijblijvende en scherpe offerte voor natuursteen onderhoud in Breda
  • Wij komen graag bij u thuis om een proefstuk van uw natuursteen vloer te behandelen
  • Bent u tevreden over de proefbehandeling en is de offerte helemaal naar wens? Dan gaan wij de natuursteen vloer voor u kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren
  • U krijgt bij ons 100% tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden

  Voorbeelden van onze projecten

  Direct afspraak maken met Natuursteen Behandelen

  Wilt u graag meer weten over natuursteen onderhoud in Breda? En bent u daarbij ook benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 085-1054105 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen helpt u graag om uw natuursteen in Breda weer te laten stralen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.