085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen behandelen in Den Bosch

Heeft u in uw woning in Den Bosch een vloer van natuursteen? Dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten! Daarvoor is het wel belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Laat uw natuursteen behandelen voor een lange levensduur. Voor deskundig onderhoud in Den Bosch kunt u terecht bij de specialisten van Natuursteen Behandelen. Wij hebben veel ervaring met onder andere het kristalliseren, schuren, slijpen, polijsten en impregneren van uw natuursteen vloer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Zorg goed voor uw prachtige vloer in Den Bosch en plan direct een afspraak met Natuursteen Behandelen.

Een ervaren familiebedrijf

Natuursteen Behandelen is een familiebedrijf. Al meer dan 30 jaar werken wij aan het onderhoud van diverse soorten natuursteen. Zo weten wij alles over marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen. Iedere steensoort heeft zijn eigen kenmerken en vereist een specifieke behandeling. Daarom leveren wij bij Natuursteen Behandelen altijd maatwerk. U kunt ons ook inschakelen voor grote of kleine schoonmaakwerkzaamheden voor uw vloer in Den bosch. Ook geven wij met alle plezier antwoord op al uw vragen of het behandelen en onderhouden van uw natuursteen wandtegels, vensterbanken, badkamer vloeren of aanrecht van natuursteen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud den bosch  Natuursteen onderhoud en renovatie

  Wij helpen u graag met al uw natuursteen onderhoud in Den Bosch. Het kan helaas gebeuren dat er herstel nodig is voor uw natuursteen vloer. Gelukkig bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres voor reparatie, renovatie of herstel aan uw natuursteen vloer. Hierbij gaan wij als volgt te werk:

  • Stuur foto’s van uw natuursteen vloer, dan maken wij geheel vrijblijvend een scherpe prijsopgave voor natuursteen onderhoud in Den Bosch
  • Wij komen graag bij u langs om een proefstukje van uw natuursteen vloer voor u te behandelen
  • Gaat u akkoord met de offerte en bent u tevreden over de proefbehandeling? Dan gaan wij uw natuursteen vloer kristalliseren, schuren, slijpen, polijsten of impregneren
  • Bij ons kunt u rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie

  Voorbeelden van onze projecten

  Afspraak met Natuursteen Behandelen

  Heeft u nog vragen over natuursteen onderhoud in Den Bosch? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op via 085-1054105 of mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Voor al uw natuursteen onderhoud in Den Bosch gaat u naar Natuursteen Behandelen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.