085-1054105 bel ons gratis

Laat uw vloer in Ede onderhouden door Natuursteen Behandelen

Heeft u in Ede een prachtige vloer van natuursteen in uw woning liggen? Dan weet u waarschijnlijk dat het heel belangrijk is om deze vloer op de juiste manier te onderhouden. Bij Natuursteen Behandelen kunt u terecht om uw vloer in Ede op professionele manier te laten kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud van verschillende natuursteen producten

Als familiebedrijf heeft Natuursteen Behandelen al meer dan 30 jaar ervaring met het onderhoud van natuursteen. Wij hebben ervaring met het behandelen van verschillende soorten natuursteen. Zo weten wij precies wat wij moeten doen om uw vloer van marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen weer te laten stralen. Ieder type natuursteen heeft namelijk weer een andere behandeling nodig. Ook kunt u bij ons terecht voor passend advies op maat over de schoonmaak van uw natuursteen vloer in Ede. Naast vloeren van natuursteen kunt u ook uw wandtegels, vensterbank, badkamer of aanrecht van natuursteen door ons laten behandelen. Zowel particulieren als zakelijke klanten uit Ede kunnen bij ons terecht.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud ede  Renovatie en reparatie van uw natuursteen in Ede

  De specialisten van Natuursteen Behandelen helpen u graag met alles wat er nodig is om uw natuursteen vloer te laten stralen. Is er naast het gebruikelijke onderhoud ook reparatie, renovatie of herstel nodig aan uw vloer in Ede? Ook daarmee helpen wij u graag! Wij hanteren hierbij de volgende werkwijze:

  • Nadat u contact met ons heeft opgenomen en ons foto’s heeft toegestuurd van uw natuursteen, ontvangt u een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte
  • Ook komen wij in Ede bij u langs om een proefstukje van uw natuursteen voor u te behandelen
  • Gaat u akkoord met de offerte en bent u tevreden over de behandeling van het proefstukje? Dan gaan wij uw natuursteen vloer voor u kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren
  • Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie over onze werkzaamheden

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact met Natuursteen Behandelen

  Wilt u graag meer informatie over het behandelen van uw natuursteen in Ede, bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven, of heeft u nog andere vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Via het online contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar: 085-1054105 of mailen naar: info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen helpt u graag om uw natuursteen in Ede weer te laten stralen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.