085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen vloer onderhouden door Natuursteen Behandelen

Heeft u een natuursteen vloer in Eindhoven in uw woning? Dan bent u natuurlijk op de hoogte van het feit dat deze met goed onderhoud het langst meegaat en mooi blijft. Voor professioneel natuursteen onderhoud in Eindhoven kunt u altijd terecht bij de professionals van Natuursteen Behandelen. Wij zijn gespecialiseerd in het kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren van uw natuursteen vloer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud van natuursteen producten

Natuursteen Behandelen is een echt familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in natuursteen onderhoud van uiteenlopende soorten natuursteen. Zo weten wij precies wat wij moeten doen om uw vloer van marmer, granito, travertin en Chinees of Belgisch hardsteen weer te laten stralen. Elke soort natuursteen heeft een eigen specifieke behandeling nodig om als nieuw te blijven ogen. Naast natuursteen onderhoud zijn wij ook het adres voor een passend advies over de schoonmaak van uw natuursteen vloer in Eindhoven. Naast natuursteen onderhoud van vloeren, hebben wij uiteraard ook alle kennis in huis over het behandelen en onderhoud van uw natuursteen wandtegels, vensterbanken, badkamervloer of aanrecht van natuursteen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in Eindhoven.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud eindhoven  Renoveren en repareren van natuursteen in Eindhoven

  De specialisten van Natuursteen Behandelen helpen u graag met het als nieuw houden van uw natuursteen vloer. Is er naast het gebruikelijke onderhoud ook reparatie, renovatie of herstel nodig aan uw vloer in Eindhoven? Ook daarmee helpen wij u graag! Wij werken daarbij als volgt:

  • Stuur ons foto’s van uw natuursteen vloer in Eindhoven en wij stellen een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte voor natuursteen onderhoud voor u op
  • Wij komen in Eindhoven bij u langs om een proefstukje van uw natuursteen voor u te behandelen
  • Gaat u akkoord met de offerte en bent u tevreden over de proefbehandeling? Dan gaan wij uw natuursteen vloer voor u kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren
  • U mag bij ons rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie over onze werkzaamheden

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact opnemen met Natuursteen Behandelen

  Wilt u graag meer weten over natuursteen onderhoud in Eindhoven? En bent u daarbij ook benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 085-1054105 of mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl. Natuursteen Behandelen helpt u graag om uw natuursteen in Eindhoven weer te laten stralen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.