085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen onderhouden door Natuursteen Behandelen

Woont u in Nijmegen en heeft u een vloer, wandtegels, vensterbank, badkamer of aanrecht van natuursteen? Dan doet u er verstandig aan om deze te laten onderhouden door Natuursteen Behandelen! Natuursteen Behandelen kan uw natuursteen in Nijmegen bijvoorbeeld kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en impregneren. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring het vak. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Natuursteen onderhoud op maat

Door onze vele jaren werkervaring weten wij precies wat een natuursteen vloer nodig heeft om weer te gaan stralen. Heeft u in Nijmegen een vloer van marmer, granito, travertin, Chinees of Belgisch hardsteen? Wij weten precies op welke manier wij deze steensoorten moeten behandelen. Bovendien voorzien wij u graag van advies op maat over het reinigen en het verdere onderhoud van uw natuursteen. Omdat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden, gaan wij pas naar huis wanneer u tevreden bent over het resultaat van onze werkzaamheden in Nijmegen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

natuursteen onderhoud nijmegen  Renovatie, reparatie of andere herstelwerkzaamheden

  Naast onderhoud bieden wij ook oplossingen voor renovatie, reparatie of herstelwerkzaamheden aan uw natuursteen vloer in Nijmegen. Schakelt u ons in om deze werkzaamheden voor u te komen uitvoeren? Dan gaan wij als volgt te werk:

  • U doet de aanvraag voor een offerte en stuurt foto’s van uw natuursteen
  • Aan de hand van uw aanvraag ontvangt u van ons een heldere en vrijblijvende offerte op maat
  • Dan komen wij bij u langs in Nijmegen om een proefstukje van uw natuursteen te behandelen
  • Bent u helemaal tevreden over onze werkzaamheden? Dan gaan wij voor u aan de slag om uw natuursteen vloer te kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten en/of impregneren!

  Voorbeelden van onze projecten

  Contact met Natuursteen Behandelen

  Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het onderhoud van uw natuursteen vloer in Nijmegen, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het online contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar: 085-1054105 of mailen naar: info@natuursteen-behandelen.nl. Schakel Natuursteen Behandelen in voor het onderhoud van uw natuursteen in Nijmegen!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.