085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen oneffenheden

Weg met natuursteen oneffenheden

Zijn in uw natuursteen oneffenheden te zien? Natuursteen Behandelen zorgt ervoor dat uw vloer er weer prachtig uitziet. Door langdurig en veelvuldig gebruik kan uw vloer grove plekken en beschadigingen oplopen. Onze specialisten zorgen ervoor dat hier niets meer van te zien is. Wij hebben ruime ervaring met natuursteen afslijpen. Dit wordt ook wel slijpen of schuren genoemd. Door het gebruik van verfijnde, Spaanse technieken, worden alle oneffenheden vakkundig en volledig weggewerkt. Door uw vloer op deze manier te laten behandelen, ziet deze er niet alleen weer als nieuw uit, maar verlengt u ook nog eens de levensduur. Schakel ons daarom direct in om oneffenheden in uw natuursteen te laten verwijderen.

Onze werkwijze

Zit uw natuursteen vloer vol oneffenheden? Zo wilt u uw vloer toch niet tonen aan bezoek? Laat uw vloer afslijpen door Natuursteen Behandelen. Tijdens deze behandeling slijpen wij van uw natuursteen vloer een gelijkmatige dunne toplaag weg. De nieuwe toplaag die ontstaat is geheel nieuw, onbeschadigd en zonder oneffenheden. Om dit effect te bereiken, gebruiken wij slijpmachines van verschillende groottes en snelheden. Voor onze slijptechnieken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit slijpdiamanten. En vanzelfsprekend maken wij bij elke behandeling gebruik van de nieuwste technieken.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Soorten vloeren behandelen

  Om de oneffenheden uit uw natuursteen te krijgen, gaat u naar Natuursteen Behandelen. Wij kunnen diverse soorten vloeren behandelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Marmer
  • Granito
  • Leisteen
  • Travertin
  • Kalksteen
  • Belgisch hardsteen
  • Chinees hardsteen

  natuursteen oneffenheden wegwerken

  Voorbeelden van onze projecten

  Gratis en vrijblijvende demonstratie

  Wilt u weten wat het weghalen van oneffenheden op uw natuursteen voor een resultaat geeft? Natuurteen Behandelen komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende demonstratie. Wij behandelen een proefstukje bij u op locatie. Zo ziet u direct welk resultaat u kunt verwachten wanneer wij uw vloer vrijmaken van oneffenheden. Bent u overtuigd van het resultaat? Dan inspecteren wij de vloer en stellen een exacte prijs op. De offerte die wij voor u opstellen is inclusief arbeidsloon en alle materialen. Wilt u dat wij de oneffenheden uit uw hele vloer komen halen? Maak dan snel een afspraak.

  Maak een afspraak met Natuursteen Behandelen

  Wilt u de natuursteen oneffenheden uit uw vloer laten halen? Bel dan de specialisten van Natuursteen behandelen. U neemt telefonisch contact met ons op via 085 – 105 4 105. Een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur uw vraag naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij halen graag de oneffenheden uit uw natuursteen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.