085-1054105 bel ons gratis

Laat uw natuursteen vloeren behandelen in Rozendaal

De ervaren vakmensen van Natuursteen Behandelen komen graag naar Rozendaal om uw vloer of wand van natuursteen vakkundig te behandelen. Hoe wilt u dat wij uw natuursteen behandelen? Denk aan schuren, polijsten, afslijpen, impregneren en kristalliseren. Deze behandelingen bieden wij niet alleen aan voor uw vloeren. Ook uw vensterbank, aanrecht en wand(tegels) van natuursteen, travertin, granito, marmer of Chinees of Belgisch hardsteen kunnen wij voor u renoveren, repareren of behandelen. Volg de vele particulieren en bedrijven die ons al ingeschakeld hebben in Rozendaal.

Maak kennis met ons familiebedrijf in natuursteen

Het behandelen van natuursteen doet ons familiebedrijf al meer dan 30 jaar. Wij behandelen ook uw wandtegels of vloeren van natuursteen, travertin, marmer, graniet, Chinees of Belgisch hardsteen uiteraard volgens bewezen technieken en met alleen de meest kwalitatieve middelen. Zijn we klaar met het schuren, afslijpen, impregneren, kristalliseren of polijsten in Rozendaal? Laat ons u dan van advies voorzien na deze behandelingen. Dit advies is gericht op een perfecte schoonmaak en passend onderhoud. Hiermee houdt u uw vloeren langer mooi. Kortom, schakel ons vanuit Rozendaal direct in voor een renovatie, reparatie of ander herstel aan uw wandtegels, vloeren, vensterbank, aanrecht of badkamer.

natuursteen onderhoud rozendaal

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Zo gaan wij te werk bij een reparatie of renovatie

  Wenst u ons in Rozendaal voor het repareren of renoveren van uw vensterbank, wand(tegels), aanrecht of vloeren van natuursteen, marmer, granito, travertin of Belgisch of Chinees hardsteen? Stuur ons dan eerst wat foto’s toe. Aan de hand daarvan stellen we een offerte op. Nodigt u ons vervolgens uit voor de behandelingen? Dan tonen wij onze aanpak eerst op een proefstukje van uw vloer. Zo ziet u precies wat er gebeurt als wij uw vloeren behandelen. Gaat u hiermee en met onze exacte prijs akkoord? Dan beginnen we meteen aan het onderhoud van uw natuursteen vloeren. Schakel ons direct in om ook uw vloer te komen schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren of impregneren!

  Schakel ons in om in Rozendaal uw vloeren te behandelen

  Als wij uw natuursteen vloeren behandelen, hoeven uw meubels in Rozendaal niet verplaatst te worden. Bovendien bieden wij al onze behandelingen voor natuursteen in heel Nederland aan. En vergeet niet dat u op ons onderhoud maar liefst 100% tevredenheidsgarantie ontvangt. Kortom, uw natuursteen ligt bij ons in professionele handen. Bel 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Laat ons in Rozendaal uw natuursteen vloeren afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren!

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.