085-1054105 bel ons gratis

Uw natuursteen vloeren behandelen in Utrecht

Bij Natuursteen Behandelen bent u aan het juiste adres, als u uw natuursteen wilt laten behandelen in Utrecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht als het nodig is uw natuursteen vloeren te laten kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten of impregneren. Wij hebben ruime ervaring met vloeren van travertin, granito, marmer en Chinees of Belgisch hardsteen. Ook voor behandelingen aan uw wand(tegels), vensterbank en aanrecht staan wij voor u klaar. Wanneer mogen wij uw natuursteen vloeren in Utrecht behandelen?

Kies voor een familiebedrijf in natuursteen

In het behandelen van natuursteen is ons familiebedrijf al meer dan 30 jaar ervaren. Inmiddels kunt u ons inschakelen voor zowel het afslijpen en schuren als het impregneren, kristalliseren en polijsten van uw vloer en wandtegels van natuursteen, graniet, marmer, travertin, Belgisch of Chinees hardsteen. Hiervoor gebruiken wij altijd de juiste technieken en de meest kwalitatieve middelen. Zijn wij klaar met onze behandelingen? Dan ontvangt u van ons advies over de schoonmaak en het onderhoud van uw vloeren. Wij zorgen er namelijk graag voor dat natuursteen vloeren lang mooi en kwalitatief blijven. Ook als een reparatie, renovatie of ander herstel aan uw vloeren, vensterbank, aanrecht, badkamer of wandtegels nodig is, komen wij graag naar Utrecht om deze te behandelen.

Granito onderhoud

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Ontdek onze aanpak bij een renovatie of reparatie

  Vergeleken met andere bedrijven die natuursteen behandelen, werken wij ietwat anders. Zo ontvangt u van ons altijd eerst een scherpe, vrijblijvende offerte. Aan de hand van uw foto’s van uw vensterbank, wand, aanrecht of vloeren van natuursteen, marmer, travertin, granito of Belgisch of Chinees hardsteen, stellen wij deze op. Nodigt u ons uit om uw natuursteen vloeren in Utrecht van grondig onderhoud te voorzien of te behandelen? Dan behandelen wij eerst een proefstukje van uw vloer. Bent u tevreden over het resultaat? En gaat u akkoord met de exacte prijs voor onze behandelingen? Dan starten wij direct uw vloer in Utrecht te schuren, af te slijpen, te kristalliseren, polijsten of te impregneren.

  Schakel ons in Utrecht in om uw vloeren te behandelen

  Wij behandelen natuursteen vloeren niet alleen in Utrecht, maar door heel Nederland. Wist u bovendien al dat uw meubels gewoon mogen blijven staan tijdens ons onderhoud? Een laatste voordeel is dat u op onze behandelingen 100% tevredenheidsgarantie ontvangt. Kortom, neem contact met ons op door te bellen naar 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. Laat ons uw vloeren in Utrecht zorgvuldig schuren, afslijpen, kristalliseren, impregneren of polijsten.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.