085-1054105 bel ons gratis

Vergeeld marmer wit krijgen

Meerwaarde van goed onderhouden marmer

Vergeeld marmer wit krijgen, hoe pakt u dat aan? Een mooie marmeren vloer, aanrecht of badkamer is een geweldige meerwaarde voor uw interieur. Mits het er goed onderhouden uitziet natuurlijk. Door dagelijks gebruik kunnen er verschillende soorten vlekken ontstaan op uw marmer. Voor elke soort is er een speciale reinigingsmethode. Natuursteen behandelen vertelt u graag meer over hoe u vergeeld marmer wit krijgt. Ontdek het hier

Ontstaan van vergeeld marmer

Vergeeld marmer wilt u zo snel mogelijk weer wit krijgen. U wilt daarom af van de geelbruine sluier die ontstaan is. Deze is veroorzaakt door de oxidatie van het ijzer in het natuursteen. In een vochtige omgeving, zoals de badkamer, treedt dit nog sneller op. Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om oxidatie te voorkomen. Gebruik bijvoorbeeld bij het reinigen niet te veel water en ook geen basische reinigingsproducten, zoals ontvetter. Door uw natuursteen te impregneren voor ziet u het van een water- en oliewerende laag. Een andere manier waardoor vergeeld marmer kan ontstaan, is een veroudering van de coating op de opbouw van vuil en zeepresten op het oppervlak. Deze gele vlekken voorkomt u door geen synthetische poetsproducten te gebruiken.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Uw marmer weer wit krijgen

  Afhankelijk van hoe erg de vergeling is, zijn er verschillende manieren om uw marmer weer wit te krijgen. Is de vergeling oppervlakkig en veroorzaakt door de ophoping van vuil, reinig uw natuursteen dan grondig. Gebruik hierbij natuurlijke reinigingsmiddelen met een lage pH-waarde en niet te veel water. Het materiaal beschadigt namelijk bij te veel water en bijtende of zure schoonmaakmiddelen. Krijgt u uw vergeeld marmer niet wit door grondig reinigen? Of zijn de vlekken ontstaan door oxidatie? Dan is het verstandig uw marmer te laten polijsten. Natuursteen Behandelen doet dit graag voor u.

  vergeeld marmer wit maken

  Voorbeelden van onze projecten

  Behandeling marmer

  Voor het intensief behandelen van natuursteen kunt u het best een professional inschakelen. Natuursteen Behandelen heeft verschillende methodes om uw marmer er weer op-en-top uit te laten zien. Wij bieden een groot aantal diensten, zoals:

  • Schuren
  • Afslijpen
  • Kristalliseren
  • Polijsten
  • Impregneren

  Natuursteen Behandelen maakt uw marmer weer wit

  Wilt u uw vergeeld marmer wit krijgen? Schakel dan Natuursteen Behandelen in. Na onze behandelingen ziet uw marmer er weer prachtig uit. Vraag gerust een gratis proefstuk of een vrijblijvende offerte aan. Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 105 4 105 of stuur een mail met uw vraag naar info@natuursteen-behandelen.nl. Wij zijn u graag van dienst.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.