085-1054105 bel ons gratis

Krassen uit natuursteen verwijderen

Krasvrij natuursteen bij u thuis

Krassen uit natuursteen verwijderen klinkt haast onmogelijk. Maar gelukkig heeft Natuursteen Behandelen de beste tips voor u! Zo bent u snel van de krassen af en kunt u weer jarenlang genieten van uw schitterende natuurstenen vloer of keukenblad. Lees snel onze tips voor krasvrije natuursteen.

De krassen uit natuursteen verwijderen

Veel mensen ervaren krassen in hun natuursteen als zeer vervelend. Dit is ook niet vreemd, want natuursteen is vaak zeer prijzig. Gelukkig zijn de krassen vaak goed te behandelen, zolang ze maar niet te diep in de natuursteen zitten. Krassen verwijderen gaat als volgt:

 • De natuursteen wordt geschuurd
 • Impregneermiddel wordt toegepast
 • De krassen worden opgevuld en onzichtbaar
 • U bent van uw krassen af

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Krassen verwijderen door professionals

  Om krassen uit natuursteen goed te verwijderen, kunt u ook het inhuren van een professional overwegen. Wanneer Natuursteen Behandelen uw natuursteen behandeld, bent u binnen de kortste tijd van alle krassen af en wordt de vloer of keukenblad goed gepolijst, waardoor nieuwe krassen minder kans maken.

  krassen uit natuursteen verwijderen door schuren

  Type natuurstenen en krassen

  Hoe gevoelig natuursteen voor krassen is, is afhankelijk van het soort natuursteen dat u heeft. Er is namelijk een groot verschil in de hardheid per soort. Zo zijn er enkele harde natuursteensoorten, waaronder graniet, porfier en basalt. Maar ook minder harde stenen, zoals marmer, leisteen en kwartsiet. Deze laatstgenoemde natuurstenen zijn dan ook gevoeliger voor krassen.

  Verschillende hardheden natuursteen

  Wanneer u een natuurstenen vloer of keukenblad uit gaat zoeken, is het verstandig om ook onderzoek te doen naar de hardheid van de steen. Wilt u bijvoorbeeld echt voor marmer gaan? Dan moet u er rekening mee houden dat er sneller krassen op zullen komen dan bij graniet. Gelukkig zal Natuursteen Behandelen u altijd helpen om uw marmeren vloer of keukenblad weer krasvrij te maken.

  De oorzaken van krassen in natuursteen

  Sommige natuurstenen zijn gevoeliger voor krassen dan andere varianten. Met graniet weet u zeker dat hier niet snel krassen op zullen komen. Bij marmer moet u er bijvoorbeeld op letten dat u hier geen scherpe voorwerpen op plaatst. Ook is zand zeer slecht voor het steen. Stofzuig daarom regelmatig en voorkom krassen in de vloer.

  Voorbeelden van onze projecten

  Meer weten over krassen verwijderen uit natuursteen?

  Voor het beste resultaat huurt u echte professionals in die uw natuurstenen vloer of keukenblad helemaal krasvrij maken. Doet u dit liever zelf? Ook geen probleem, lees uzelf wel van tevoren goed in. Wanneer een professional van Natuursteen Behandelen uw vloeren of keukenblad aanpakt, bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat.
  Wilt u graag contact met ons opnemen, dan kan door te bellen naar 0851054105. U kunt ook mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl of een bericht sturen via het contactformulier.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.