085-1054105 bel ons gratis

Laat ons uw natuursteen vloeren behandelen in Wassenaar

Schakel vanuit Wassenaar de vakmensen van Natuursteen Behandelen in als u uw vloeren van natuursteen wilt laten behandelen. Onder het behandelen van natuursteen vloeren verstaan wij het schuren, afslijpen, polijsten, impregneren en kristalliseren. Naast uw vloeren kunnen we ook meteen uw wand(tegels), vensterbank en aanrecht van behandelingen voorzien. Wij hebben ervaring in het renoveren, repareren en behandelen van onder andere travertin, granito, marmer en Chinees en Belgisch hardsteen. Wat voor een natuursteen heeft u als bedrijf of particulier in Wassenaar?

Waarom kiezen voor een familiebedrijf in natuursteen?

Graag wijzen wij u erop dat ons familiebedrijf al ruim 30 jaar ervaring heeft in het behandelen van natuursteen. Of u ons uw wandtegels of vloeren van natuursteen, marmer, travertin, graniet, Chinees of Belgisch hardsteen nou laat afslijpen, schuren, impregneren, kristalliseren of polijsten, wij werken altijd met bewezen technieken en kwalitatieve middelen. Hebben wij onze behandelingen in Wassenaar voltooid? Dan ontvangt van ons advies aangaande een optimale schoonmaak en het onderhoud van uw vloeren. Pas dit advies toe en u houdt uw vloeren in prima staat. Moeten wij langskomen voor een reparatie, renovatie of ander herstel? Maak een afspraak met ons wanneer wij uw vloeren, wandtegels, vensterbank, aanrecht of badkamer in Wassenaar mogen behandelen.

natuursteen onderhouden wassenaar

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Voorbeelden van onze projecten

  Zo werken wij bij een reparatie of renovatie

  Moeten wij uw vensterbank, wand(tegels), aanrecht of vloeren van natuursteen, travertin, marmer, granito of Belgisch of Chinees hardsteen repareren of renoveren? Dan sturen wij u eerst een offerte op voor het behandelen van natuursteen. Hierbij gebruiken wij uw foto’s als uitgangspunt. Komen wij vervolgens bij u op bezoek in Wassenaar? Dan stellen we daar de exacte prijs op. Ook behandelen we graag een proefstukje van uw vloer. Zo ziet u direct welk resultaat u mag verwachten. Bent u er tevreden mee? En gaat u akkoord met onze offerte voor het onderhoud? Dan kan wat ons betreft het schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren of impregneren van uw vloer beginnen!

  Laat ons in Wassenaar uw vloeren behandelen

  Als wij uw natuursteen vloeren in Wassenaar behandelen, hoeven uw meubels daarvoor niet verplaatst te worden. Hebben wij het grondige onderhoud voltooid? Dan geniet u van onze 100% tevredenheidsgarantie. Een laatste voordeel is dat wij onze behandelingen voor natuursteen aanbieden in heel Nederland. Wij staan dus overal voor u klaar. Kortom, maak direct een afspraak met ons via 085 105 4 105 of stuur een e-mail naar info@natuursteen-behandelen.nl. U heeft uw specialist in het afslijpen, schuren, kristalliseren, polijsten of impregneren van uw natuursteen vloeren in Wassenaar gevonden!

  

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.