085-1054105 bel ons gratis

Doffe plekken op natuursteen verwijderen

Een doffe natuursteen vloer laten glanzen

Heeft u een mooie natuurstenen vloer? Dan kunt u daar jaren plezier van hebben. Het kan wel gebeuren dat het natuursteen op den duur zijn glans verliest. Er kunnen dan doffe plekken op de vloer komen. Dit is een normaal gevolg van het gebruiken van de vloer. Maar u wilt natuurlijk het liefst dat uw natuursteen vloer ligt te stralen. Daarom geven de experts van Natuursteen Behandelen in dit blog tips voor het verwijderen van doffe plekken op een natuursteen vloer.

Natuursteen vloer impregneren

Wilt u doffe plekken op uw natuursteen vloer verwijderen? Dan kunt u de vloer laten impregneren. Hiermee wordt de glanslaag van de vloer hersteld. Daarnaast zorgt impregneren ervoor dat de vloer beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zo is de vloer beter bestand tegen vet, vocht en vuil. Op deze manier kunt u voorkomen dat uw mooie natuursteen vloer in de toekomst weer snel dof wordt. U kunt de vloer zelf impregneren. Let er dan wel op dat u het juiste product gebruikt voor uw natuursteen vloer. Een verkeerd product of verkeerd gebruik hiervan kan de vloer namelijk juist beschadigen. Voor een gegarandeerd stralend resultaat kunt u de natuursteen vloer ook laten impregneren door de specialisten van Natuursteen Behandelen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Natuursteen laten glanzen door schoonmaken

  Voorkomen is beter dan genezen, zeggen wij altijd. Om te voorkomen dat uw natuursteen vloer snel doffe plekken krijgt, is het belangrijk om de vloer goed schoon te maken. Een schone vloer slijt namelijk minder snel. Hierdoor blijft de glanzende toplaag van uw natuursteen vloer langer intact. Wij raden aan om de vloer minimaal twee keer per week te stofzuigen. Heeft u huisdieren of wordt er regelmatig los zand en vuil naar binnen gelopen? Dan is het beter om extra vaak te stofzuigen en schoon te maken. Bij het schoonmaken van natuursteen moet u bovendien middelen met een hoge zuurtegraad voorkomen. Deze zijn schadelijk voor uw vloer.

  doffe plekken natuursteen vloer

  Voorbeelden van onze projecten

  Doffe plekken laten verwijderen

  Na een aantal jaar intensief gebruik zal een natuursteen vloer altijd wat doffe plekken krijgen. Dit is zelfs met goed schoonmaken niet te voorkomen. Schakel dan de hulp van een professional in om uw natuursteen vloer te onderhouden. Bij Natuursteen Behandelen kunnen we doffe plekken op uw natuursteen vloer in een mum van tijd verwijderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. We zijn telefonisch te bereiken via 085 105 4 105 en per mail via info@natuursteen-behandelen.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.