085-1054105 bel ons gratis

Hoe herstellen wij schade aan natuursteen

Scheuren en gaten probleemloos herstellen

Een klein ongelukje met uw natuursteen vloer is gebeurd voordat u het weet. En ook al is de oorzaak niet altijd te herleiden, het kan voorkomen dat er scheuren of gaten in natuursteen komen. Dat is geen ramp. Natuursteen schade herstellen wij in een oogwenk voor u. Na het herstel ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Hoe wij dat doen, leest u hieronder.

Grotere schades aan uw natuursteen

Naast het gewone dagelijkse gebruik dat schade aan uw natuursteen vloer kan veroorzaken, is het ook mogelijk dat er buiten uw macht schade ontstaat. Ook die natuursteen schade herstellen wij graag voor. We noemen een aantal schades die wij regelmatig tegenkomen in ons werk.

natuursteen schade herstellen

Waterschade aan uw natuursteen

Waterschade aan uw natuursteen vloer is heel vervelend. Maar is wel prima te herstellen. Voor de reparatie van deze schade maken wij de vloer open en doen wij een zogenaamde diepte impregnatie van uw natuursteen. Hierdoor trekt het vocht snel uit de vloer. Dit voorkomt ook dat uw vloer gaat uitbloeden en dat er witte vlekken ontstaan. Daarna meten wij de vloer regelmatig om te zien of de vloer goed droogt. Zodra dat het geval is, werken wij de vloer helemaal netjes af.

Scheuren door verzakkingen

Werkzaamheden aan bijvoorbeeld riolering rond uw woning kunnen verzakkingen veroorzaken in de bodem. En dat kan scheuren in uw natuusteen vloer opleveren. Nog los van dat het feit dat het niet fraai oogt, kan er in scheuren veel viezigheid ophopen die u er zelf niet makkelijk uit krijgt. Wij kunnen deze scheuren aan uw natuursteen vloer op een aantal manieren herstellen. Zo is er bij scheuren in de vloer vaak sprake van hoogteverschillen. Met slijpen en polijsten maken wij die hoogteverschillen ongedaan. Lees hier meer over onze behandelingen van natuursteen.

Brand- of roetschade

Schade aan uw natuursteen door brand of roet is ernstig. Dat krijgt u met gewone schoonmaakmiddelen niet meer weggepoetst. Om de natuusteen schade door brand te herstellen, werken wij samen met een aantal partners om meer daadkracht te kunnen bieden. In de meeste gevallen bewerken we eerst een proefstuk, zodat we voor u een schaderapport kunnen maken.

Laat natuursteen schade herstellen

Laat natuursteen schade herstellen om te voorkomen dat de schade groter wordt. Dat is zonde van uw mooie en kostbare vloer. Schadeherstel is echt een werkje dat u aan de specialist moet overlaten. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.