085-1054105 bel ons gratis

Hoe krijgt u een tegelvloer weer glanzend?

Een tegelvloer weer laten glanzen

Heeft u een tegelvloer thuis? Dan is die op zijn mooist wanneer hij een lichte glanslaag heeft. Over het algemeen is regelmatig onderhoud voldoende om te zorgen dat de natuursteen tegels blijven glanzen. Toch kan na verloop van tijd de vloer dof worden. Hoe krijgt u het glanseffect dan weer terug? Wij vertellen er meer over in dit blog.

Boenzeep, glansmiddel of olie?

Zoekt u op het internet naar manieren om uw tegelvloer weer glanzend te krijgen? Dan krijgt u een heleboel tips over het gebruik van verschillende huishoudelijke middeltjes die zouden kunnen helpen. Zo leest u bijvoorbeeld dat u tegels kunt afnemen met een sopje met boenzeep of kunt inwrijven met glansmiddel of olie. Wij adviseren echter om deze middeltjes te laten staan, zeker wanneer het een tegelvloer van natuursteen betreft. Gebruik alleen producten die zijn aangeraden door een specialist voor het laten glanzen van uw tegelvloer.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Natuursteen vloer laten polijsten

  De meest efficiënte manier om een tegelvloer weer glanzend te krijgen, is door deze te laten polijsten. In veel gevallen wordt een vloer na het plaatsen ook direct gepolijst. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat deze glanslaag na verloop van tijd aan kracht verliest. Door een tegelvloer opnieuw te laten polijsten, zal de vloer weer gaan stralen alsof hij net gelegd is. Laat het polijsten wel altijd uitvoeren door een professional. Bij Natuursteen Behandelen weten we precies hoe we de verschillende soorten natuursteen moeten aanpakken, om ze te laten glanzen zonder ze te beschadigen.

  Hoe krijgt u een tegelvloer weer glanzend?

  Regelmatig onderhoud

  Wilt u zo lang mogelijk genieten van een glanzende tegelvloer? Dan is het zeker bij natuursteen tegels van het grootste belang om deze regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Hoe meer aandacht u besteedt aan de dagelijkse verzorging van uw tegelvloer, hoe langer deze zijn glans zal blijven behouden.

  Voorbeelden van onze projecten

  Tegelvloer weer glanzend dankzij Natuursteen Behandelen

  Is uw tegelvloer dof geworden en wilt u die weer glanzend krijgen? Neem dan het zekere voor het onzekere en schakel de experts van Natuursteen Behandelen in. Wij hebben kennis over en ervaring met vrijwel iedere soort natuursteen. We gebruiken altijd de beste middelen en de snelste methode om uw tegelvloer weer blijvend te laten glanzen, zonder deze te beschadigen. Neem contact op voor meer informatie en advies of maak direct een afspraak door te bellen naar 0851054105. U kunt ook mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl of een bericht sturen via het contactformulier.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.