085-1054105 bel ons gratis

Hoe maakt u een natuurstenen vloer waterdicht?

Een natuurstenen vloer waterdicht maken

Uw natuurstenen vloer heeft dagelijks veel te verduren. Door intensief gebruik voorkomt u niet dat er krassen of oneffenheden op ontstaan. Ook is het niet te vermijden dat er wel eens een ongelukje gebeurt, bijvoorbeeld te veel water op uw vloer tijdens het schoonmaken of het laten vallen van een glas drinken. Hierdoor komen er vlekken op het natuursteen en kan uw vloer beschadigd raken. Gelukkig hebben de specialisten van Natuursteen Behandelen hier een oplossing voor. Wij kunnen namelijk uw natuurstenen vloer waterdicht maken. Bent u benieuwd hoe? Wij vertellen u hier meer over.

Impregneren voor een waterdichte natuurstenen vloer

Hoe maken wij een natuurstenen vloer waterdicht? Het antwoord op deze vraag is: impregneren. Wij brengen een speciaal impregnatiemiddel aan op uw vloer dat diep hecht in het natuursteen. Door dit impregnatiemiddel is uw vloer volledig waterafstotend. Uw vloer is nu immuun voor vocht, vlekken en vuil. Impregneren beschermt uw natuurstenen vloer en zorgt er vervolgens ook voor dat uw vloer langer mooi blijft. Daarnaast is een geïmpregneerde vloer eenvoudiger te reinigen. Uw natuurstenen vloer impregneren heeft dus heel veel voordelen!

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Is mijn natuurstenen vloer geschikt?

  Heeft u een natuurstenen vloer zonder kalk? Dan is uw vloer geschikt voor impregneren en kunt u uw natuurstenen vloer waterdicht laten maken. Voorbeelden van natuursteen zonder kalk zijn leisteen of graniet. Wanneer u een natuurstenen vloer heeft waar wel kalk in zit, kunt u uw vloer niet laten impregneren. Voorbeelden hiervan zijn marmer en travertin.

  Bepaal zelf de uitstraling van uw vloer

  Naast dat impregneren uw natuurstenen vloer waterdicht maakt, kunt u er ook zelf de uitstraling van uw vloer bepalen. U heeft de keuze uit twee varianten impregnatiemiddelen. De eerste variant geeft een natuurlijk effect aan uw natuurstenen vloer. Hierdoor straalt uw vloer weer als nieuw. De tweede variant zorgt voor een kleurverdiepend effect, waardoor de kleur van uw natuurstenen vloer nog beter naar voren komt. Waar kiest u voor?

  natuursteen vloer waterdicht maken door te impregneren

  Voorbeelden van onze projecten

  Meer informatie over impregneren

  Wilt u uw vloer laten impregneren door de specialisten van Natuursteen Behandelen? Of wilt u graag meer informatie over een natuursteen vloer waterdicht maken? Wij helpen u graag bij al uw vragen met deskundig advies. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0851054105, ons te mailen via info@natuursteen-behandelen.nl of door het invullen van ons contactformulier.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.