085-1054105 bel ons gratis

Natuursteen tegels behandelen voor glanzend resultaat

Ook uw natuursteen terrastegels weer als nieuw

Natuursteen tegels zijn al jaren populair. Men zegt ook wel dat natuursteen de natuur terug in uw tuin brengt. Of in huis, want sommige mensen laat hun natuursteen terrastegels doorlopen in huis. Waar men vaak niet bij stilstaat, is dat natuursteen zijn ware ‘glans’ pas krijgt als het leggen en onderhouden van de tegels goed gedaan wordt. Onderstaand leest u wat u kunt doen om uw natuursteen terrastegels goed te behandelen.

Natuursteen tegels behandelen onderhoud

Bescherming van uw natuursteen

Om uw natuursteen tegels goed te beschermen, kunt u ze van een coating- of impregneerlaag laten voorzien. Hiermee beschermt u de tegels tegen vuil van buitenaf. Wilt u een kleurverdiepend effect (wetlook effect), dan kunt u een impregnator gebruiken. Nog beter is het om uw natuursteen terrastegels te behandelen. Bij Natuursteen Behandelen kunt u terecht voor het impregneren, kristalliseren, polijsten, afslijpen, renoveren, onderhouden en schuren van elke soort natuursteen. Wij brengen uw natuursteen tegels en terrastegels weer helemaal in topconditie. Ze liggen er dan weer glanzend als nieuw bij.

Unieke Spaanse behandelmethodiek voor een blijvend schitterende vloer!

Wij behandelen de gehele steen voor een prachtig resultaat; en niet slechts de bovenlaag.
Meer weten over onze Spaanse behandelmethode (uniek in Nederland)? Kijk dan hier.

Gratis proefbehandeling aanvragen

Wilt u eens proberen wat het resultaat is van het behandelen van natuursteen terrastegels? Want u gelooft het pas als u het echt ziet op uw eigen terras! Dat kan helemaal kosteloos. Wij komen dan bij u langs en laten u zien welke wonderen wij kunnen verrichten om uw natuursteen terrastegels er weer helemaal als nieuw uit te laten zien. Neem contact op voor een gratis proefbehandeling met Natuursteen Behandelen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Diverse soorten natuursteen behandelen

Onze natuursteen behandelingen zijn geschikt voor terrastegel van diverse vloersoorten:    Groene aanslag op uw terras voorkomen

    U kunt natuurlijk ook zelf wat doen om uw natuursteen te onderhouden. Voor het voorkomen van groene aanslag op uw natuursteen kunt u twee keer per jaar een groene aanslagverwijderaar of algendoder gebruiken. Zo ligt het natuursteen twaalf maanden per jaar te schitteren op uw terras.

    Contact met Natuursteen Behandelen

    Wil u met eigen ogen zien wat het behandelen van uw natuursteen terrastegels u oplevert? Neem contact op voor een gratis proefbehandeling. Ook voor andere vragen over natuursteen behandelen mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan door het contactformulier op de site in te vullen, door te bellen naar 085-1054105 of mail te sturen naar info@natuursteen-behandelen.nl.

    Voorbeelden van onze projecten