085-1054105 bel ons gratis

Waarom uw vloer laten schuren?

Lees alles over waarom u uw vloer zou laten schuren!

Als u uw vloer al een tijdje gebruikt, kan het gebeuren dat er wat beschadigingen zijn ontstaan. Om uw vloer weer te renoveren is het een goed idee om uw vloer te laten schuren. Maar waarom zou u uw vloer laten schuren? En hoe werkt het? In dit blog vertellen we er meer over.

Hoe werkt het?

Bij het schuren van uw natuurstenen vloer wordt de bovenste laag van uw zeer vervuilde, beschadigde, of versleten vloer verwijderd. Met een speciale schuurmachine wordt 0,5 tot 3 millimeter van de toplaag geschaafd. Deze machine werkt met een diamantschijf, die met water gekoeld wordt. Dit voorkomt dat het vrijgekomen stof opvliegt en daarmee uw interieur aantast. Beschadigingen en gebruikssporen worden zo makkelijk verwijderd door de grofkorrelige schuursegmenten die over de vloer gaan. Hierna wordt de vloer nog met fijnere segmenten geschuurd, waardoor de toplaag steeds dichter en fijner van structuur wordt. We werken met een unieke Spaanse methode waarbij we niet alleen de toplaag aanpakken, maar met een speciaal impregneermiddel zorgen we er ook voor dat vuil niet meer kan doordringen in de toplaag en dat vlekken tot het verleden behoren!

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Uw vloer weer als nieuw!

  Het schuren van uw vloer zorgt ervoor dat uw vloer er weer zo goed als nieuw uitziet! Hij wordt ontdaan van de zo gehate krassen en vlekken. Door de slijp- en schuurwerkzaamheden worden de oneffenheden tussen de stenen weggehaald. Uw vloer wordt dus weer één geheel. Uw vloer kan zo weer jaren mee. Nadat u uw vloer door ons onder handen heeft laten nemen, geeft deze weer een lichtgevend glanzend effect, net als toen hij nieuw was! En wist u dat wanneer u door ons uw vloer laat schuren, uw meubilair gewoon kan blijven staan? U heeft er dus minimale overlast van.

  waarom vloer schuren

  Voorbeelden van onze projecten

  Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Wilt u meer weten over het schuren van uw vloer? Of wilt u het resultaat eens zelf zien? We geven gratis demonstraties op locatie! Neem contact met ons op via het contactformulier, door te mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl of te bellen naar 085 105 4 105.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.