085-1054105 bel ons gratis

Hoe krijgt u een natuurstenen vloer weer als nieuw?

Een natuurstenen vloer regelmatig onderhouden

Uw natuurstenen vloer heeft veel te lijden. Dagelijks wordt uw vloer blootgesteld aan vuil en andere onaangenaamheden. Doffe plekken op het natuursteen zijn daardoor niet te vermijden. De oorspronkelijke glans van uw natuurstenen vloer verdwijnt langzaam. Dit is niet wat u wilt. U wilt dat uw vloer eruit blijft zien als nieuw, zodat u lang geniet van het natuursteen. Natuursteen brengt warmte, rust en sfeer in uw woning. Om deze uitstraling te behouden, is regelmatig onderhoud van uw vloer noodzakelijk. Alleen met goed onderhoud krijgt u een vloer als nieuw. Bent u benieuwd hoe u dit moet doen en welke middelen hiervoor nodig zijn? Natuursteen Behandelen staat voor u klaar!

Vermijd zand en water op uw natuursteen

Om uw vloer als nieuw te laten stralen, dient u zand en water op uw natuursteen vermijden. Als u zand op uw natuurstenen vloer krijgt heeft dit dezelfde werking als schuurpapier. Uw vloer slijt snel en verliest de glans. U moet zand zo veel mogelijk buitenshuis proberen te houden. Dit geldt ook voor andere agressieve materialen zoals steentjes en grint. Lukt dit niet? Zorg er dan voor dat u het zand zo snel mogelijk van uw natuurstenen vloer verwijdert. Het belangrijkste waar u rekening mee moet houden bij een natuurstenen vloer, is dat er nooit te veel water op uw vloer terecht mag komen. Water dringt de vloer binnen en beschadigd het natuursteen. Er ontstaan oneffenheden en doffe plekken in uw natuurstenen vloer. Zorg er dus voor dat u ook tijdens het schoonmaken van uw vloer te veel water vermijd.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Breng een beschermlaag aan op uw vloer

  Naast zand en water, mag er ook geen olie en vet op natuursteen terecht komen. Ook olie en vet zorgen voor beschadiging. U voorkomt dit door uw vloer te laten impregneren. Met impregneren krijgt uw vloer een beschermlaag tegen alle mogelijke verontreiniging. Uw vloer gaat langer mee en behoudt de glans. Voor extra bescherming van uw natuurstenen vloer, is het bij iedere onderhoudsbeurt aan te raden om een synthetische beschermlaag aan te brengen. Haal wel de vorige laag er bij iedere onderhoudsbeurt eerst weer af. Dit geeft een schitterend glans effect aan uw natuursteen. U heeft weer een nieuwe vloer!

  natuursteen vloer als nieuw

  Voorbeelden van onze projecten

  Behandelingen voor uw vloer van Natuursteen Behandelen

  Om verzekerd te zijn van goed onderhoud, schakelt u Natuursteen Behandelen in. Natuursteen Behandelen is gespecialiseerd in verschillende methodes om uw vloer weer te laten glanzen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over het onderhouden van uw natuurstenen vloer, kunt u altijd bij ons terecht. Neem direct contact op voor een vloer als nieuw! Contact opnemen doet u door te bellen naar 0851054105, te mailen naar info@natuursteen-behandelen.nl of ons contactformulier in te vullen.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.