085-1054105 bel ons gratis

Tips om gladde vloeren weer stroef te maken

Zo maakt u gladde vloeren weer stroef!

Merkt u dat uw natuursteen vloer glad begint te worden? Dit kan ongelukkige situaties opleveren. Zo is de kans op valpartijen een stuk groter met een gladde vloer. Met alle gevolgen van dien. Het is daarom verstandig om uw gladde vloer weer stroef te laten maken. Bij Natuursteen Behandelen kunnen wij dit voor u doen zonder dat we iets veranderen aan het uiterlijk van uw vloer. Daarbij kunnen we uw vloer ook nog antislip maken. In dit blog geven we u tips om gladde vloeren weer stroef te maken.

Maak uw vloer antislip

Door veel regen kan een natuurstenen vloer op tuinpaden of entrees nogal eens glad worden. Door uw gladde vloeren weer stroef te maken, voorkomt u vervelende valpartijen. Wij maken gladde natuursteen vloeren stroef door middel van een speciale antislip vloeistof. Deze vloeistof wordt op de vloer aangebracht en laten we vervolgens inwerken. Uw vloer antislip maken, zorgt ervoor dat uw vloer niet meer glad wordt als er water op de vloer ligt. Na een antislip behandeling heeft u meer grip en is de kans op uitglijden aanzienlijk kleiner.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Natuursteen impregneren

  Na de antislip behandeling van uw gladde vloer kunt u uw vloer ook door ons laten impregneren. Door uw natuurstenen vloer te laten impregneren, blijft deze ook na de antislip behandeling beschermd tegen water en vuil. En uw vloer onderhouden wordt ook eenvoudiger, want na het impregneren van de vloer is het verwijderen van stof en vuil zo gedaan! Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een goed schoonmaakmiddel. Wij geven u graag nog wat tips mee voor het goed onderhouden van uw natuurstenen vloer.

  basalt onderhouden

  Voorbeelden van onze projecten

  Wilt u af van uw gladde vloer?

  Wilt u dat uw gladde vloer weer stroef wordt? En wilt u dat wij uw vloer antislip maken? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 – 105 4 105, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij komen graag bij u langs voor een antislip behandeling, zodat uw gladde tegels weer stroef worden. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over natuursteen stroef maken, een vloer antislip maken of natuursteen impregneren? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.