085-1054105 bel ons gratis

Uitgebeten vlekken natuursteen verwijderen

Hoe uitgebeten vlekken in natuursteen verwijderen?

Heeft u uitgebeten vlekken in uw natuursteen oppervlak. Helaas kan het gebeuren dat dit soort vlekken in bijvoorbeeld uw prachtige natuursteen vloer of aanrecht ontstaan. Dit kan onder andere komen doordat u iets zuurs op een graniet, marmeren of hardsteen vloer knoeit. Zolang u deze witte, uitgebeten vlekken goed en snel behandelt, gaat uw natuursteen oppervlak lang mee en houdt u deze ook mooi en glanzend. Natuursteen Behandelen vertelt u hier meer over hoe u uitgebeten vlekken uit verschillende soorten natuursteen kunt verwijderen.

Voorkomen van uitgebeten vlekken in natuursteen

Voorkomen is beter dan genezen. Impregneren is dan ook verstandig om te laten doen nog voordat u uitgebeten vlekken in uw natuursteen oppervlak heeft. Vooral als u een granieten of hardsteen spoelbak heeft. Als uw natuursteen geïmpregneerd is, dringt een zure vloeistof namelijk niet meteen door tot diep in het natuursteen door. Herhaal het impregneren één keer per jaar en u bespaart zichzelf een boel poetswerk. Ook behoudt uw granieten aanrecht of spoelbak zijn natuurlijke diepe kleur en mooie glans.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Kalkvlekken in zwart graniet

  Als het aankomt op kalkvlekken verwijderen, denken mensen vaak al snel aan het gebruik van azijn. Dit is echter af te raden: gebruik nooit azijn op een kalkhoudende steensoort! Azijn is een te zure en bijtende stof voor natuursteen in het algemeen. Een steensoort als graniet kunt u het beste behandelen met zachte zeep. Het liefste gebruikt u hiervoor een zachte zeep met lijnolie of één druppeltje afwasmiddel. Wrijf het altijd in met een zachte microvezeldoek. Dit werkt het beste en is het meest vriendelijk voor uw natuursteen oppervlak.

  uitgebeten vlekken verwijderen kalkvlekken verwijderen

  Voorbeelden van onze projecten

  Onderhoud hardsteen vloer

  Als u een natuursteenvloer goed wilt onderhouden en mooi wilt houden, is wekelijks stofzuigen en licht vochtig dweilen uiteraard het belangrijkste. Gebruik bij een natuursteen vloer vooral geen heftige schrob methodes en veel water. Ga voor lichte manieren van schrobben en gebruik hiervoor een edelzeep om de vloer goed te ontvetten en te impregneren. Zo voorkomt u ook witte vlekken in de toekomst en houdt u uw vloer glanzend met een diepe kleur.

  Meer weten over marmer glas herstellen?

  Wilt u graag doffe vlekken laten verwijderen uit uw marmer, maar heeft u het idee dat u dit zelf er niet uitkrijgt? Schakel dan een professional in via Natuursteen Behandelen. Marmer glans herstellen is dan zo gedaan! Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 105 4 105 of stuur een mail met uw vraag naar info@natuursteen-behandelen.nl

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.