085-1054105 bel ons gratis

Vlekken op graniet verwijderen

Hoe kunt u vlekken op graniet kunt verwijderen?

Granieten vloeren zijn en blijven ontzettend populair. Dat komt door de uitstraling van het graniet, maar ook doordat graniet eenvoudig te onderhouden is. Het schoonmaken van een granieten vloer is dus niet lastig, maar u moet dit wel met de juiste producten doen. Anders kunt u uw vloer beschadigen. Natuursteen Behandelen vertelt u graag meer over vlekken op graniet verwijderen. We vertellen u waarom dit zo belangrijk is, wat u zelf kunt doen en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vlekken op graniet verwijderen.

Soorten vlekken

Een vloer wordt vaak intensief gebruikt. Dat is met een vloer van graniet niet anders. Graniet is een licht poreus natuurgesteente dat vlekken opneemt. Daarom is het erg belangrijk dat u uw granieten vloer direct schoonmaakt zodra er op wordt geknoeid. Hierdoor kunt u voorkomen dat de vlek dieper in het gesteente trekt en de vlek onherstelbare schade aan uw granieten vloer toebrengt. Er zijn verschillende soorten vlekken waar u voor moet oppassen op graniet. Dit zijn witte vlekken, uitgebeten vlekken, groene aanslag, antikal vlekken, vet vlekken en azijn vlekken. Ziet u deze in uw vloer? Dan moet u deze vlekken op graniet direct verwijderen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Bekijk onze voordelen

 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie  Vlekken verwijderen

  Om vlekken op graniet te kunnen verwijderen, is er een speciale granietreiniger. Deze granietreiniger bevat uitsluitend ingredi├źnten die het graniet niet zullen aantasten. Zorg er dus voor dat u altijd een granietreiniger gebruikt als u vlekken op graniet gaat verwijderen. Wanneer u andere schoonmaakmiddelen gebruikt, bestaat er de kans dat u het graniet aantast en dat u de vloer flink beschadigt.

  Granito onderhoud

  Graniet laten schoonmaken door Natuursteen Behandelen

  Wilt u er zeker van zijn dat de vlekken op uw granieten vloer goed verwijderd worden? Laat de vlekken op het graniet dan verwijderen door de specialisten van Natuursteen Behandelen. Wij beschikken over de juiste reinigingsmiddelen om uw granieten vloer weer te laten stralen als nieuw. Daarbij kunt u uw granieten vloer ook door ons laten impregneren. U voorziet uw vloer dan van een beschermlaag, waardoor deze water- en vochtbestendig wordt. Zo heeft u minder snel last van vlekken in het graniet.

  Voorbeelden van onze projecten

  Meer weten over vlekken op graniet verwijderen?

  Vlekken op graniet verwijderen kan dus iedereen, mits u de juiste reinigingsmiddelen gebruikt. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat het graniet goed schoongemaakt wordt? Laat het verwijderen van de vlekken dan over aan ons. Wilt u meer informatie over vlekken op graniet verwijderen? Of heeft u vragen? Bel naar 085 – 105 4 105, stuur ons een e-mail via info@natuursteen-behandelen.nl of vul het contactformulier op de website in.

  Vraag een gratis proefstuk en prijsopgave aan

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw marmeren-/ natuurstenen vloer en overtuigd worden door een gratis behandeling van een gedeelte van uw vloer?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefstuk.